Ο Ντεπάι κλείνει το μάτι σε Μπαρτσελονα και Κούμαν

Ο Μέμφις Ντεπάι δήλωσε πως είναι χαρούμενος στη Λιόν, ωστόσο έριξε γέφυρες σε μία πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης της Λιόν ήταν ο Μέμφις Ντεπάι, καθώς με το δικό του χατ τρικ οι Λιονέ έκαναν πρεμιέρα με το δεξί στη Ligue 1. Ο Ολλανδός άσος άρχισε από εκεί που σταμάτησε, ωστόσο κανένας δεν ξέρει αν το μέλλον του θα συνεχίσει να βρίσκεται και του χρόνου στη Γαλλία.

Η πρόσληψη του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα, έχει επιφέρει πολλές φήμες που συνδέουν τον Μέμφις με τους «μπλαουγκράνα». Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες, στην «αναγέννηση» του Ντεπάι, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως είναι συγκεντρωμένος στη Λιόν, δίχως να απορρίπτει κάποια μελλοντική πρόταση.

«Είμαι συγκεντρωμένος στη Λιόν αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει και είναι πολύ όμορφο το να ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες για εσένα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Κούμαν. Ήταν ένας από τους βασικούς ανθρώπους στην προσπάθεια της αποθεραπείας μου, καθώς ερχόταν συχνά για επίσκεψη. Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος εδώ» δήλωσε ο Μέμφις, μετά τη χθεσινή αναμέτρηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από