Είναι πολλά τα λεφτά : Το τρελό συμβόλαιο του Ποκετίνο

Το υπέρογκο συμβόλαιο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο με την Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε η L'Equipe.

Μόλις τρεις αγώνες χρειάστηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο για να καταφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ότι δεν κατάφερε να κάνει με την Τότεναμ. Ο Αργεντινός κατέκτησε με τους Παριζιάνους τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας, στη νίκη της ομάδας του επί της Μαρσέιγ με 2-1 για το γαλλικό Σούπερ Καπ.

Η διοίκηση της Παρί δείχνει αυτή τη στιγμή να πιστεύει πάρα πολύ στον Αργεντινό, με τον μισθό που του έχει προσφέρει να το αποδεικνύει περίτρανα…  Ο Αργεντινός προπονητής, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2021/22, θα κερδίζει 940.000 ακαθάριστα ανά μήνα, ή διαφορετικά 525.000 καθαρά (μετά από τους φόρους).

Αυτός είναι ο υψηλότερος μισθός που έχει καταβάλει ποτέ η πρωταθλήτρια Γαλλίας σε έναν προπονητή, καθώς ο Γερμανός Τόμας Τούχελ έφτασε τα 625.000 ευρώ ακαθάριστα. Ο  μισθός του Αργεντινού, ο οποίος στο τρίτο παιχνίδι του με την Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε το πρώτο τρόπαιο (Σούπερ Καπ) της καριέρας του, θα αυξηθεί σε 625.000 καθαρά την επόμενη σεζόν και θα λαμβάνει λιγότερα μόνο από τρεις παίκτες της ομάδας, Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ και Κέιλορ Νάβας. Eπίσης, εάν το συμβόλαιο ανανεωθεί, ο Ποκετίνο θα φτάσει μηνιαίο μισθό 670.000 ευρώ το 2022/23.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από