Παρί Σεν Ζερμέν – Αφέθηκε ελεύθερη η Ντιαλό, αλλά παραμένει ύποπτη για ξυλοδαρμό

Ελεύθερη αφέθηκε από τις γαλλικές αρχές η Αμινατά Ντιαλό, η οποία ωστόσο παραμένει ηθική αυτουργός της επίθεσης σε βάρος της συμπαίκτριας της Κέιρα Χαμραουί.

Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν Αμινατά Ντιαλό συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη(04/11) με την κατηγορία πως χρηματοδότησε δύο μασκοφόρους προκειμένου να επιτεθούν στη συμπαίκτρια της Κίρα Χαμραουί με σκοπό να πάρει την θέση της στην ενδεκάδα!.

Η Γαλλίδα αρνήθηκε κάθε κατηγορία για πιθανή συμμετοχής της στην βιοπραγία εις βάρος της συμπαίκτριάς της. Η 26χρονη και ακόμη ένας άνδρας αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, καθώς δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ωστόσο η Ντιαλό εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των αρχών, με τις έρευνες στην υπόθεση να συνεχίζονται. Τέλος η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστό με ανακοίνωση της την απελευθέρωση της.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία. Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της Παρί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από