Παρί Σεν Ζερμέν: Σε καλό δρόμο οι επαφές με Τούχελ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο Γερμανός τεχνικός είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ουνάι Εμερι στον πάγκο της Παρί.

Σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ, προκειμένου το καλοκαίρι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον 44χρονο τεχνικό και το γαλλικό σύλλογο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε οριστική συμφωνία.

Ο Τούχελ, αν τελικά ευδοκιμήσουν οι επαφές του με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, θα αντικαταστήσει τον Ουνάι Εμερι, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Παρί. Οι Παριζιάνοι χρεώνουν στον Ισπανό προπονητή την κάκιστη ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, η οποία φέτος αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γερμανός τεχνικός από το 2015 έως το 2017 βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, ενώ στο παρελθόν είχε θητεύσει στους πάγκους των Άουγκσμπουργκ (2007-2008) και Μάιντς (2009-2014).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από