Ντιζόν – Λυών 2-5

Σε μια αναμέτρηση που… έβρεχε γκολ, η Λυών επικράτησε εκτός έδρας της Ντιζόν (5-2) και παραμένει μαζί με την Μαρσέιγ στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της Μονακό.

Η αδιάφορη βαθμολογικά Ντιζόν, υποδέχτηκε τη Λυών στο Γκαστόν Ζεράρ, σε μια αναμέτρηση που οι άμυνες είχαν ρόλο… κομπάρσου. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους μπροστά από τους αντ΄λιπαλους τερματοφύλακες αλλά οι Λυονέ είχαν ποιοτικότερα και καλύτερα τελειώματα με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μια ευρεία νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Μέμφις Ντεπάι στο 4’ για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στο 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν πολύ νωρίς και με δύο γκολ κλείδωσαν επί της ουσίας τη νίκη. Ο Ροσιέ στο 50’ με αυτογκόλ και ο Φεκίρ στο 53’ σκόραραν για το 3-1, με τον Σλίτι να διατηρεί στο παιχνίδι τους γηπεδούχους μειώνοντας άμεσα σε 3-2 στο 55’΄.

Σήμερα όμως δεν ήταν η μέρα της Ντιζόν. Ο Κορνέ που μπήκε ως αλλαγή στο 73’, είχε άμεσο και καθοριστικό αντίκτυπο στην αναμέτρηση, φτιάχνοντας το γκολ του Τραορέ στο 77’ και διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 στο 82’ για την 5η σερί νίκη της φορμαρισμένη εσχάτως Λυών.

Дижон – Лион. Обзор матча. Франция. Лига 1 2017/18. 34 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από