Γκινγκάμπ – Μονακό 3-1

Η Γκινγκάμπ εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη κάρτα του Ζέμερσον (21’) και επικράτησε με 3-1 της Μονακό, βάζοντας φωτιά στη μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης στο Σαμπιονά.

Ο Ζέμερσον μπορούμε να πούμε πως εν πολλοίς έκρινε την αναμέτρηση, αφού όχι μόνο παραχώρησε πέναλτι στην Γκινγκάμπ στο 21’, αλλά τιμωρήθηκε για αυτή την ενέργειά του με κόκκινη κάρτα. Ο Μπριάντ στο 22’ ήταν ψύχραιμος και έκανες το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 34’ ο Ντιντό έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Γκινγκάμπ και ο Τουράμ με ένα γρήγορο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους έκανε το 3-0 (48’). Το μόνο που κατάφερε η αποψιλωμένη Μονακό ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Τουρέ στο 63’.

Τώρα πλέον η Μονακό είναι δεύτερη με 70 βαθμούς, ενώ στο… κατόπι της βρίσκονται οι Λυών (69) και Μαρσέιγ (69) με τέσσερις μόλις αγωνιστικές να απομένουν.

Генгам – Монако. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Στα άλλα ματς της ημέρας η Αμιάν επικράτησε 3-1 της Στρασμπούρ και ξεκαθάρισε μια καλή με την υπόθεση του υποβιβασμού, με τους φιλοξενούμενους να αγωνιούν ακόμα καθώς βρίσκονται στο +4 από την 18η Τρουά με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Σε μια άλλη μάχη μεταξύ δύο ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, Μετς και Καέν κόλλησαν στο 1-1. Η Μετς πλέον είναι ουραγός και 7 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, ενώ η Καέν βρίσκεται στο +7 από την 18η Τρουά.

Στο τρίτο και τελευταίο ματς η Τουλούζ πέτυχε τεράστια νίκη σωτηρίας επί της Ανζέ (2-0) και πήρε σημαντική ανάσα στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τουλούζ – Ανζέ 2-0 (Σανόγκο 42′, Γκραντέλ 60′)
Αμιάν – Στρασμπούρ 3-1 (Μονκοντουί 45′, Μανζαλά 79′, Κακουτά 90+1′ – Σααντί 90+3′)
Μετς – Καέν 1-1 (Ντα Σίλβα 71′ αυτ. – Ντεμιγκέ 73′)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από