Αμιάν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Σώθηκε και μαθηματικά η νεοφώτιστη Αμιάν, καθώς πήρε χρυσό βαθμό στην έδρα της (2-2) κόντρα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αμιάν. Το τελικό 2-2 υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην 5η τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η Αμιάν εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Ligue 1.

Ο προπονητής των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, όμως ο Έντινσον Καβάνι που άρχισε βασικός, σκόραρε για 28η φορά φέτος, εξασφαλίζοντας επί της ουσίας τον τίτλο και του φετινού πρώτου σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Μουσά Κονατέ, όμως, ήταν «φαρμάκι» για την άμυνα των φιλοξενουμένων και ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47′). Η Παρί έχασε πολλές ευκαιρίες και εν τέλει βρήκε πάλι δίχτυα με τον Ενκινκί, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κονατέ ισοφάρισε εκ νέου για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

ΑΜΙΑΝ: Γκουρτνέρ, Σισοκό, Αντενόν, Ντιμπασί, Ντανίλο, Ζουνγκού, Μονκοντουί (74′ Φοφανά), Κορνέτ (66′ Γκακπέ), Κακουτά, Μανζαλά (81′ Μποντμέρ), Κονατέ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αρεολά, Μενιέ, Μαρκίνιος, Κιιμπέμπ, Κιρζαβά, Λο Σέλσο, Μότα (78′ Ραμπιό), Ενκινκί (84′ Εμπαπέ), Ντι Μαρία, Καβάνι, Παστόρε

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από