Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3 (vid)

Με δύο γκολ του Νεϊμάρ (22’, 90+2’) και ένα του Νκουνκού (46’) οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 3-0 στην έδρα της Νις και έκαναν το 8 στα 8 στη φετινή Ligue 1.

Δώστε της το πρωτάθλημα από τώρα! Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε εκτός έδρας της Νις με 3-0, πέτυχε την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Ligue 1 και πριν συμπληρωθούν οι πρώτες 10 αγωνιστικές βρίσκεται ήδη στο +9 από τη δεύτερη Σεντ Ετιέν!

Απόψε ήταν σε μεγάλα κέφια ο Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του Τόμας Τούχελ στο τρίποντο της νίκης. Στο 22’ ο Βραζιλιάνος με μία σουτάρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα των γηπεδούχων και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Παριζιάνους.

Στο 46’ ο Νκουνκού ακολούθησε τη φάση, πήρε το ριμπάουντ μετά την προσπάθεια του Μπαπέ και με πλασέ έκανε το 2-0 για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Στο 59’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κιπριέν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά την πάσα πάρε- βάλε του Μπαπέ.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Σεντ Ετιέν-Μονακό   2-0
(41′, 54′ Καζρί)

Νις-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

(22′, 90′ Νεϊμάρ, 46′ Νκούνου)

Λιόν-Ναντ          29/9
Ανζέ-Γκινγκάμπ     29/9
Στρασμπούρ-Ντιζόν  29/9
Ρεμς-Μπορντό       29/9
Καέν-Αμιάν         29/9
Ρεν-Τουλούζ        30/9
Μονπελιέ-Νιμς      30/9
Λιλ-Μαρσέιγ        30/9

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από