Παρί Σεν Ζερμέν – Αμιέν 5-0

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο της Ligue 1, διαλύοντας με 5-0 την Αμιέν στο Παρκ ντε Πρενς και πανηγυρίζοντας το «δέκα στα δέκα»!

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο της Ligue 1, διαλύοντας με 5-0 την Αμιέν στο Παρκ ντε Πρενς, ανεβαίνοντας στο +8 από τη δεύτερη Λιλ και πανηγυρίζοντας το «δέκα στα δέκα»!

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που η ομάδα του Τόμας Τούχελ κερδίζει με διαφορά πέντε γκολ, αφού είχε προηγηθεί το 6-1 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League και το 5-0 με αντίπαλο τη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα, τη στιγμή μάλιστα που ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε.

Ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ με υπέροχη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ο Αντριέν Ραμπιό. Με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χουάν Μπερνάτ, έγινε επίσης το 3-0 από τον Γιούλιαν Ντράξλερ, με τον Κιλιάν Μπαπέ να γράφει το 4-0 με τυχερό τρόπο στο 82′. Ο Ντιαμπί ήταν εκείνος που έγραψε το τελικό 5-0 με ωραία προσπάθεια και έξοχο τελείωμα.

H ενδεκάδα της Παρί: Αρεολά, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Κέρερ, Ενκουνκού, Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ, Μπαπέ, Ντι Μαρία, Καβάνι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από