«Συμφωνία Μαρσέιγ-Γαλατάσαραϊ για Μήτρογλου!»

Ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός RMC αναφέρει ότι η τούρκικη ομάδα τα βρήκε σε όλα με την Μαρσέιγ και ο διεθνής στράικερ μετακομίζει στη γειτονική χώρα για να φορέσει τα χρώματα της Γαλατά.

Στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ μετακομίζει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Μήτρογλου, με τον ραδιοφωνικό σταθμό RMC να αναφέρει ότι η τούρκικη ομάδα τα έχει βρει σε όλα με την Μαρσέιγ και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Γαλατάσαραϊ θα αποκτήσει τον Μήτρογλου ως δανεικό για 1,5 χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα. Οι Τούρκοι θα καλύψουν όλο το συμβόλαιο του Ελληνα στράικερ, ο οποίος φέτος δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του προπονητή του και έψαχνε εναγωνίως τρόπο να αποχωρήσει.

Ο Μήτρογλου στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Συνολικά με τη φανέλα της Μαρσέιγ, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2017, έχει παίξει σε 49 ματς, στα οποία έχει απολογισμό 16 γκολ και 1 ασίστ.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με την Τουρκία να γίνεται η έκτη χώρα που θα αγωνιστεί, μετά τις Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Πορτογαλία και Γαλλία. Εκτός από τον Ολυμπιακό, μεταξύ άλλων στην πλούσια καριέρα του έχει παίξει σε Γκλάντμπαχ, Φούλαμ και Μπενφίκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από