Τούχελ για Νεϊμάρ: «Είναι ακόμα νωρίς για να πούμε πότε θα είναι έτοιμος»

Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνας της ομάδας του με την Τουλούζ αποκάλυψε την κατάσταση που βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ έχει μείνει εκτός αγωνιστικής αγωνιστικής δράσης εδώ και περίπου τρεις μήνες, μετά τον τραυματισμό στο πόδι και ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα επιστρέψει.

Ο προπονητής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα των Παριζιάνων κόντρα στην Τουλούζ έκανε κάποιες αποκαλύψεις όσον αφορά τον τραυματισμό του βραζιλιάνου παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως είναι ακόμα νωρίς να ξέρουμε πότε αναμένεται να γυρίσει στα γήπεδα και πως ο 27χρονος δεν πιέζεται.

Ακόμη τόνισε πως ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα με σκοπό να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του και πάθει τα ίδια όπως με τον προηγούμενο τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Τούχελ:

«Δεν πονάει, αλλά είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να πούμε πότε θα είναι έτοιμος. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και για εμένα και για τον ίδιο τον παίκτη. Ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για να μην συμβεί αυτό που έγινε με τον περσινό τραυματισμό του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από