Η αινιγματική φωτογραφία για το μέλλον του Νεϊμάρ (pic)

Ο Νεϊμάρ ανέβασε μια φωτογραφία με την οποία φαίνεται να στέλνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, αφήνοντας αμφιβολίες για το μέλλον του.

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει αβέβαιο μετά και τη φετινή αποτυχία στο Champions League για την ομάδα του Παρισιού και τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα σε σχέση με το τι σκέφτεται να κάνει ο 27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το χθεσινό (11/5) παιχνίδι κόντρα στην Ανζέ, συνοδεύοντας τη με μια λυπημένη φατσούλα και με μια ραγισμένη καρδιά, ενώ μάλιστα το μήνυμα που είχε γράψει φαίνεται να παραπέμπει σε αποχαιρετισμό.

Πιθανός αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αφού μπορεί απλά να είναι λόγο της τιμωρίας που του επιβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου με την Ρεν, όταν είχε χτυπήσει έναν οπαδό, με τη Γαλλική Ομοσπονδία να τον τιμωρεί και να μην αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Βέβαια από την άλλη αυτό μπορεί να είναι ένας οιωνός για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μέλλον του βραζιλιάνου σούπερ σταρ στην «πόλη του φωτός».

Δείτε τη φωτογραφία του Νεϊμάρ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από