Πήρε Μπράνταριτς η Λιλ (pics)

Η γαλλική ομάδα απέκτησε τον 19χρονο αριστερό μπακ από την Χάιντουκ - Εβγαλε... μάτια πέρσι και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Την απόκτηση του Ντομαγκόι Μπράνταριτς ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η Λιλ, με τη γαλλική ομάδα να προσθέτει στο ρόστερ της τον 19χρονο Κροάτη αριστερό μπακ.

Ο νεαρός άσος πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Χάιντουκ και ανάγκασε τους Λιλουά να δώσουν 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την κροατική ομάδα.

Συγκερκιμένα, ο Ντομαγκόι Μπράνταριτς έπαιξε σε 31 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.527 λεπτά συμμετοχής. Η γαλλική ομάδα εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του νεαρού, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω παίκτης είναι απλά συνεπωνυμία με τον Φίλιπ Μπράνταριτς, τον οποίο θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα στον Δικέφαλο είναι 27 ετών παίζει στην Ιταλία με τη φανέλα της Κάλιαρι και αγωνίζεται ως μέσος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Λιλ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από