Ο Μελτ Μουλντούρ έβαλε τα κλάματα μετά την ήττα αποκλεισμό της Τουρκίας από την Παραγουάη με 1-0.
Η ομάδα της Παραγουάης κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στη Τουρκίας, με ένα γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για κάτι παραπάνω από 45 λεπτά.
Αυτή η δεύτερη σερί ήττα, μετά το 2-0 στην πρεμιέρα απέναντι στην Αυστραλία, σηματοδοτεί το τέλος της πορείας των Τούρκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με τα συναισθήματα των παικτών να είναι πολύ έντονα μετά το σφύριγμα της λήξης.
Συγκεκριμένα ο Μερτ Μουλντούρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και κατέρρευσε συναισθηματικά στον αγωνιστικό χώρο, βλέποντας την προσπάθεια της Τουρκίας να ολοκληρώνεται άδοξα.
Η απογοήτευση από τις τάξεις της Τουρκίας είναι δικαιολογημένη, καθώς με διαθέτουν πολύ καλές μονάδες και είχαν ταξιδέψει για τα γήπεδα της Βορείου Αμερικής με μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν.
Δείτε το βίντεο με τον παίκτη της Τουρκίας:
Mert Mulder in tears at full-time as Turkey are eliminated from the World Cup after back-to-back defeats
by
u/OptimusCloyster in
soccer