Ο Ισμαέλ Έλφαθ ορίστηκε να διευθύνει το Αγγλία - Αργεντινή (16/7, 22:00) με τα ταμπλόιντ στο Νησί να «πικάρουν» τον Λιονέλ Μέσι
Αγγλία και Αργεντινή διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα ημιτελικά του Μουντιάλ (16/7, 22;00) και άπαντες περιμένουν με αδημονία την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το μεγάλο παιχνίδι έχει αρχίσει πολύ πριν τη σέντρα με τα «γύρω-γύρω» του αγώνα να δημιουργούν χαμό.
Ο διαιτητής του αγώνα Ισμαέλ Έλφαθ ορίστηκε από τη FIFA να διευθύνει τον αγώνα της «Αλμπισελέστε» με τα «Τρία Λιοντάρια». Τα αγγλικά ταμπλόιντς δεν το άφησαν να πέσει κάτω. «Ο Λιονέλ Μέσι θα έχει τον αγαπημένο του διαιτητή στον ημιτελικό του Μουντιάλ παρά τις θεωρίες συνωμοσίας περί κανονισμένου τουρνουά», έγραψε η «Daily Mail», με την «Sun» από την πλευρά της να στέκεται στο γεγονός πως ο Έλφαθ ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (Αργεντινή – Γαλλία) και να εκτιμάει πως η επιλογή του από την FIFA «επισκιάζει τη μεγαλύτερη στιγμή του Μέσι».
Η «Daily Mirror» από τη δική της πλευρά σχολίασε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία «έκανε χάρη στους Αργεντινούς» με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μπλε εμφάνιση που θα φορεθεί από την ομάδα της Λατινικής Αμερικής, όπως και κάθε φορά που παίζει απέναντι στους Άγγλους.
Να σημειωθεί πως ο ρέφερι της αναμέτρησης έχει σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι από τότε που ο Λιονέλ Μέσι «μετακόμισε» στις ΗΠΑ με την ομάδα να μετράει ισάριθμες νίκες.
🚨🚨 LA PRESSE ANGLAISE 🏴 EN REMET UNE COUCHE SUR LES THÉORIES DU COMPLOT VISANT L’ARGENTINE 🇦🇷 !!! 😳
🗞️ Daily Mail : « LIONEL MESSI 🇦🇷 OBTIENT SON ARBITRE PRÉFÉRÉ POUR LA DEMI-FINALE DE LA COUPE DU MONDE malgré les théories du complot selon lesquelles le tournoi serait… pic.twitter.com/x33eMcnz19
— Actu Foot (@ActuFoot_) July 14, 2026
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας