Πουγιόλ για Αργεντινή: «Αν έφτασε στον τελικό το οφείλει στον Μέσι» (pic)

Ο Κάρλες Πουγιόλ έβγαλε το καπέλο στο Λιονέλ Μέσι λέγοντας ότι χάρη σε αυτόν πήγε στον τελικό η Αργεντινή.

Η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο στο Μουντιάλ του 2026, στον τελικό της Νέας Υόρκης, κόντρα στη Αργεντινή με 1-0. Πολλοί θρύλοι της βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Ο Κάρλες Πουγιόλ ήταν ένας εξ’ αυτών. Το 2010 είχε πανηγυρίσει ως παίκτης της εθνικής Ισπανίας την πρώτη κατάκτηση. Ο παλαίμαχος άσος, «έσταξε μέλι» για τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας μάλιστα πως επειδή υπήρχε αυτός η Αργεντινή πήγε ως τον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Πώς εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του Γουίλιαμς Γκος – Το buy out και μια σημαντική λεπτομέρεια

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην αμυντικός της «Φούρια Ρόχα»:

«Αν αυτή η εθνική ομάδα της Αργεντινής έφτασε μέχρι τον τελικό, το οφείλει στον Μέσι. Στηρίχτηκαν πάνω του και εκείνος τους οδήγησε μέχρι εκεί, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Του βγάζω το καπέλο και θα του είμαι αιώνια ευγνώμων για όλα όσα μας έχει προσφέρει, πρώτα ως συμπαίκτης και στη συνέχεια για όλα όσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Του εύχομαι πάντα τα καλύτερα.»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από