Φαν’τ Σιπ : «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε»

Παρότι η Εθνική δεν έπαιξε και εξαιρετικά απέναντι στην Σλοβενία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε πως απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση.

Και τι έγινε αν η Εθνικής Ελλάδος ήταν εντελώς… άοσμη απέναντι στην Σλοβενία; Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, τόνισε πως πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της φιλοσοφίας.

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε αρχικά: «Παίξαμε μετά από 10 μήνες και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο με τρεις μέρες προετοιμασίας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο σημαντικό ματς με το Κόσοβο. Αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια είπε: «Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον κορωνοιό. Όλοι ήμασταν υγιείς . Οι παίκτες είχαν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους. Η ομάδα μπορεί να μη σκόραρε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οι Σλοβένοι είχαν συμπαγή άμυνα και καλό τερματοφύλακα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι το βασικό που κρατάω» ενώ υπογράμμισε: «Πάντα θέλεις να κερδίζεις. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Θέλω τα παιδιά να χτίσουν πάνω στη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Συνεχίζουν τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι να βελτιωθούμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από