Κόσοβο – Σλοβενία 0-1

Η ομάδα του Ματίας Κεκ επικράτησε με 1-0 στο Κόσοβο και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Με το τρίποντο της νίκης έφυγε από το Κόσοβο η Σλοβενία, με την ομάδα του Ματίας Κεκ να επικρατεί στο «Fadil Vokrri Stadium» με 1-0 και να φτάνει τους 7 βαθμούς σε τρία ματς.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Σλοβενία πέτυχε ο Βούτσκιτς στο 22ο λεπτό του παιχνιδιού, με τους νικητές να ισοβαθμούν στην κορυφή του 3ου ομίλου με την εθνική μας ομάδα.

Την επόμενη αγωνιστική το Κόσοβο έρχεται στην Ελλάδα, ενώ η Σλοβενία πηγαίνει στην Μολδαβία.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Σλοβενία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό απείλησε με τον Κούρτιτς, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 7’ ο Ρεπ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η τρίτη προσπάθεια της Σλοβενίας ήταν και η… φαρμακερή. Ο Λόβριτς πήρε την μπάλα, είδε την κίνηση του Βούτσκιτς, του πέρασε την μπάλα με ωραία κάθετη μπαλιά και αυτός από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ματίας Κεκ.

Στο 35’ ο Ομπλακ απέκρουσε το σουτ του Ζένελι, ενώ εξαιρετική ήταν η αντίδραση του πορτιέρο της Σλοβενίας και στο σουτ του Τσέλινα στο 43’. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης να ανήκει στην Σλοβενία. Ο Μποχάρ βγήκε τετ α τετ με τον Μούριτς, αλλά ο πορτιέρο του Κοσόβου του είπε «όχι». Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Σλοβενία νικήτρια με 1-0, με την ομάδα του Ματίας Κεκ να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ελλάδα.

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Χαντεργκιονάι, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Πακαράδα, Σάλα (83’ Μούσλια), Μπερίσα, Ζεγκρόβα (89’ Χασάνι), Τσέλινα, Ζένελι (78’ Καστράτι), Κολόλι (83’ Ρασάνι)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στοϊάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια, Μπάλκοβετς, Κούρτιτς, Μπιόλ, Ρεπ (55’ Μποχάρ), Βέρμπιτς (75’ Σκούμπιτς), Λόβριτς (85’ Βετρίχ), Βούκσιτς (85’ Κράμερ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από