Ολλανδία – Γερμανία 3-0

Η νέα Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν εντυπωσιάζει κι αφήνει υποσχέσεις! Αυτή τη φορά διέλυσε με 3-0 την Γερμανία που συνεχίζει την... κατρακύλα.

Μεγάλη νίκη τόσο από πλευράς ουσίας όσο και γοήτρου για την Ολλανδία, καθώς «σκόρπισε» με 3-0 τη Γερμανία, σε παιχνίδι για το γκρουπ 1 του League A του Nations League. Σκόρερ για την ομάδα του Κούμαν που αρέσει κι εντυπωσιάζει, οι Βίρτζιλ φαν Ντάικ στο 30′, Μέμφις Ντεπάι στο 86′ και Βαινάλντουμ στο 90+2′.

Πρώτη νίκη για τους Ολλανδούς σε δύο ματς, καθώς στο πρώτο είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από τη Γαλλία με 2-1. Έτσι έφτασαν τους 3 βαθμούς, αφήνοντας τα πάντσερ στον 1. Θυμίζουμε οτι η Γερμανία στο πρώτο παιχνίδι της είχε μείνει στο 0-0 απέναντι στη Γαλλία επί γερμανικού εδάφους.

Πιο αναλυτικά, οι Γερμανοί είναι αυτοί που είχαν τον έλεγχο και την κατοχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Σίλεσεν να σώζει την Ολλανδία σε προσπάθεια του Μίλερ. ‘Ομως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν την κατάσταση ανοίγοντας το σκορ με τον Φαν Ντάικ στο ημίωρο του αγώνα μετά την ασίστ του Μπάμπελ.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 65’ ο Σανέ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τα Πάντσερ που λίγο αργότερα είδαν τον Ντεπάι να κάνει το 2-0 και τον Βαϊνάλντουμ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από