Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον CR7 - Έφυγε από την προπόνηση ο Ρονάλντο
Σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, μόνο που αυτή την φορά στο επίκεντρο δεν είναι κάποιο γκολ ή κάποιο ρεκόρ του CR7, αλλά η διαμάχη του με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ζόρζε Ζεσούς.
Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει αύριο βράδυ εκτός έδρας την Δανία για το Nations League, αλλά όλα στη συνέντευξη Τύπου είχαν… άρωμα Ρονάλντο και ο έμπειρος τεχνικός δεν αρνήθηκε ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για μένα. Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο και θα το πω ξανά. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για τέτοια περιστατικά, άλλωστε έχω ζήσει τόσα πολλά στην καριέρα μου σαν προπονητής.
Αυτό που θέλω είναι να μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα. Είχα πει στον Ρονάλντο ότι δεν θα έπαιζε στα δύο παιχνίδια. Κατά την διάρκεια του αγώνα σκέφτηκα ότι ίσως τον χρειαστώ και του είπα να κάνει προθέρμανση.
Τελικά δεν τον έβαλα και είναι προφανές ότι κάθε παίκτης εκνευρίζεται όταν κάνει ζέσταμα για είκοσι ή τριάντα λεπτά και τελικά δεν μπαίνει στο παιχνίδι. Έκρινα εκείνη την στιγμή πως έπρεπε να κάνω μια άλλη κίνηση από τον πάγκο, για να εξασφαλίσουμε τη νίκη.
Κανείς δεν είναι χαρούμενος όταν κάνει προθέρμανση και δεν παίζει κι αυτό φυσικά ισχύει και για τον Κριστιάνο. Κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελαν ούτε ο Μαραντόνα κι ο Πελέ» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Πορτογαλίας.
Δεν πήγε στην σημερινή προπόνηση ο Κριστιάνο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση των Πορτογάλων και αποφάσισε να τραβήξει το θέμα στα άκρα, καθώς δεν πήγε να προπονηθεί ούτε σήμερα, δίνοντας έτσι συνέχεια στην διαμάχη με τον προπονητή του.
Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, πήγε στο καμπ της ομάδας για να διαχειριστεί προσωπικά την κρίση που ξέσπασε αλλά φαίνεται πως η παρέμβασή του δεν είχε αποτέλεσμα.
«Με έβαλαν να μιλήσω με τον Ρονάλντο για ένα θέμα που δεν υπήρχε. Μίλησα μαζί του και μου είπε. “Είμαι εδώ για ν’ αποφασίσετε εσείς. Αν θέλετε να παίξω θα παίξω. Αν θέλετε να πάω στην εξέδρα, θα πάω”.
Μετά λοιπόν από το δείπνο λύθηκε το ζήτημα, αν και θέλω να ξαναπώ πως δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο», κατέληξε ο Ζόρζε Ζεσούς.
Λίγο αργότερα όμως φάνηκε πως το θέμα δεν έχει λήξει, τουλάχιστον για τον Κριστιάνο.
Cristiano Ronaldo left in a van and didn’t train with the team.
The Portugal captain’s private plane is due to depart Madrid, Spain, late this afternoon for Copenhagen, Denmark.
Later this Wednesday, Ronaldo’s plane is scheduled to depart Copenhagen for Madrid,…
— The Nassr Tribune™️ (@AlNassrTribune) September 30, 2026