Η χειραψία και η αγκαλιά του Τσιμίκα με τον Κλοπ πριν την έναρξη του αγώνα.
Ένα όμορφο στιγμιότυπο ανάμεσα στον Γιούργκεν Κλοπ και τον Κώστα Τσιμίκα σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα Ελλάδα – Γερμανία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.
Οι δύο άνδρες που έχουν αναπτύξει θερμή σχέση από την κοινή τους παρουσία στη Λίβεπουλ χαιρετήθηκαν θερμά, έχοντας χειραψία και αγκαλιά, ενώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν και για λίγο.
Θυμίζουμε ότι μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας επί της Γερμανίας με 1-0 στο Άουγκσμπουργκ ο Τσιμίκας είχε αποκαλύψει πως είπε στον νυν τεχνικό των Γερμανών ότι έκανε όλα όσα του είχε μάθει στις προπονήσεις.
Επίσης στη συνέντευξη Τύπου πριν το δεύτερο παιχνίδι ο Κλοπ ρωτήθηκε και για τον Κώστα Τσιμίκα, για να απαπαντήσει: «Ήμουν χαρούμενος που τον είδα και σήμερα. Δεν μιλήσαμε όσον αφορά το ποδόσφαιρο, για να είμαι ειλικρινής. Θα δούμε αύριο αν έμαθε κάτι από μένα»