Σουηδία – Ρωσία 2-0

Η Σουηδία επικράτησε 2-0 της Ρωσίας, με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει το δεύτερο γκολ και να κλειδώνει την πρωτιά και την πρόκριση των Σκανδιναβών στο Final 4 του Β' Γκρουπ του Nations League.

Η Σουηδία επικράτησε με 2-0 της Ρωσίας στο «Friends Arena» στη Σόλνα και πήρε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Β’ γκρουπ του Nations League. Με τα γκολ του Βίκτορ Λίντελοφ στο 41′ και του Μάρκους Μπεργκ στο 72′ οι Σουηδοί προκρίθηκαν στο Final 4 του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας του Nations League, ενώ παράλληλα κέρδισαν και την άνοδο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Οι Σκανδιναβοί ήθελαν μόνο νίκη στη σημερινή αναμέτρηση για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη οι Ρώσοι και με ισοπαλία πανηγύριζαν την πρωτιά και την πρόκριση στο Final 4. Η ομάδα του Μάρκους Μπεργκ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη και δικαίως πήρε τη νίκη απέναντι σε μία «φοβισμένη» Ρωσία που προσπάθησε να μπει στην αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν ήδη 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων όμως, οι πολύ καλά οργανωμένοι Σουηδοί δεν άφησαν περιθώρια και με τον Μπεργκ στο 72′ κλείδωσαν τη νίκη.

Στο Final 4 του Β’ γκρουπ δυναμικότητας εκτός από τους Σουηδούς προκρίθηκαν επίσης η Δανία,  η Βοσνία και η Ουκρανία.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από