Ο Ρονάλντο «ζάλισε» αντίπαλο του με απίστευτες ντρίμπλες (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές ντρίπλες που πραγματοποιεί, με τον Εμπαμπού να το διαπιστώνει από πρώτο... χέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία (3-1), αφού σημείωσε χατ-τρικ δίνοντας έτσι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Nations League, στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Πέραν των τριών γκολ που πέτυχε ο παίκτης της Γιουβέντους, μας έδειξε πως παρά τα 34 του χρόνια παραμένει ένας από τους καλύτερους ντριμπλέρ του πλανήτη, θυμίζοντας μας πόσο υψηλή είναι η τεχνική του κατάρτιση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε, στην αριστερή πτέρυγα της επιθετικής γραμμής των Πορτογάλων, ένας με έναν, με τον δεξιό μπακ-χαφ της Γιουνγκ Μπόις, Κέβιν Εμπαμπού. Εκεί ο παίκτης της Γιουβέντους φρόντισε να του δείξει από πρώτο χέρι γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Τι έκανε όμως; Η προσποίηση που τον σώριασε κάτω ήταν το πρώτο «χτύπημα», με τον Ρονάλντο μην δείχνει… έλεος και στη συνέχεια να περνά τη μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του 24χρονου δεξιού φουλ-μπακ.

Δείτε την φανταστική ντρίμπλα του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από