Συντετριμμένοι ήταν οι Ρούμπεν Νέβες και Ζοάν Κανσέλο στην ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε στην μνήμη του Ζότα και του αδερφού του.
Ο χαμός του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του σε δυστύχημα σόκαρε όλο τον κόσμο.
Ως ένδειξη σεβασμού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο ματς της Φλουμινένσε με την Αλ Χιλάλ για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι Ρούμπεν Νέβες και Ζοάο Κανσέλο, κατέρρευσαν.
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν, καθώς οι δύο Πορτογάλοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τον αδόκητο χαμό του συμπαίκτη τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.
Ruben Neves e João Cancelo ficaram muito emocionados no 1 minuto de silêncio em homenagem a Diogo Jota.🖤😪 pic.twitter.com/OWJrlU9KEC
— PES MIL GRAU (@Pesgrau) July 4, 2025
Συντετριμμένοι οι Νέβες και Κανσέλο
📸 – Very touching scenes as Ruben Neves and Cancelo can barely get themselves together ahead of kick off.
It’s too emotional, understandably. pic.twitter.com/qOooW26c8j
— The Touchline | Football Coverage (@TouchlineX) July 4, 2025
Ο θάνατος του Ζότα και του αδερφού του έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλοκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.
Πριν από λίγες ώρες μερικοί παίκτες της Έβερτον, βρέθηκαν στο Άνφιλντ και κατέθεσαν στεφάνια στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών.