Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Σόλσκιερ περιέγραψε την πρώτη μέρα του Μπρούνο Φερνάντες

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έξηρε τον χαρακτήρα του Μπρούνο Φέρναντες, ενώ παράλληλα περιέγραψε την πρώτη μέρα του Πορτογάλου στο Κάρινγκτον.

Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον περασμένο Φεβρουάριο. Όσο βρίσκεται στους Κόκκινους Διαβόλους, εκείνοι δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι. Ο Μπρούνο Φερνάντες περί ου ο λόγος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποθεώνει τον παίκτη του με κάθε ευκαιρία.

Αυτήν την φορά ο Νορβηγός τεχνικός περιέγραψε την πρώτη μέρα του Πορτογάλου άσου, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ήδη δυο φορές παίκτη του μήνα στην Premier League, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εγκωμιάζοντας τον χαρακτήρα του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ:

«Την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα, έδωσε το χέρι του σε όλους. Δεν ήρθε εδώ θεωρώντας είμαι η μεγάλη μεταγραφή. Εγώ είμαι και ακολουθήστε με. Όχι, σε καμία περίπτωση. Έδωσε σε όλους το χέρι του.

Αυτό είναι οικογένεια. Η Γιουνάιτεντ είναι μια οικογένεια. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Σερ Άλεξ είναι πραγματικά μοναδική»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από