Νέβιλ : «Πέντε μεταγραφές για πρωτάθλημα θέλει η Γιουνάιτεντ»

Ο Γκάρι Νέβιλ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, πως η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, με τον Γκάρι Νέβιλ να μιλάει για την νέα σεζόν της ομάδας.

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ τόνισε σε δηλώσεις του στο Sky Sports, πως η ομάδα του Σόλσκιερ χρειάζεται τουλάχιστον πέντε μεταγραφές για να μπει στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Ο Μέισον Γκρίνγουντ παίζει στη δεξιά πλευρά, αλλά νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα ποδοσφαιριστή εκεί. Οπως χρειάζεται και ένα 10αρι, ένα αμυντικό χαφ, μία εναλλακτική λύση για την θέση του τερματοφύλακα κι έναν αριστερό μπακ. Για μένα η Γιουνάιτεντ, χρειάζεται σίγουρα πέντε παίκτες από κορυφαίο επίπεδο, για να μπορέσει τη νέα σεζόν να παλέψει για έναν τίτλο και να χαράξει πάλι σπουδαία πορεία στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά στο Sky Sports, o Γκάρι Νέβιλ,

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από