Χάβερτς : Θα σκεφτεί την επόμενη του ομάδα, με ή χωρίς Champions League

Κανέναν ρόλο στην απόφαση του Κάι Χάβερτς δεν θα παίξει η συμμετοχή της επόμενης του ομάδας στο Champions League.

Στο μακροχρόνια πλάνο και όχι στη συμμετοχή στο επόμενο Champions League θα εστιάσει ο Κάι Χάβερτς ώστε να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Σύμφωνα με το BBC ο 21χρονος Γερμανός που έχει συνδεθεί έντονα με την Τσέλσι, θα δώσει βαρύτητα στο πρότζεκτ που θα του παρουσιάσουν οι ομάδες και όχι στο κοντινό μέλλον που είναι και η συμμετοχή στο επόμενο Champions League.

Παρόλο που θέλει να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν προτιμά ένα σωστό και οργανωμένο μακροχρόνιο πλάνο, το οποίο θα του υπόσχεται και τη συμμετοχή στα επόμενα Champions League, όταν θα είναι και αγωνιστικά ωριμότερος.

Η Τσέλσι από την άλλη βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα «αστέρια». Ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε χαρακτηρίσει τον Χάβερτς ως έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, αποφεύγοντας να δηλώσει εάν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τους «μπλε». Ο Χάβερτς διανύει μία εκπληκτική σεζόν έχοντας 17 γκολ και 9 ασίστ σε 43 συμμετοχές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από