Κλοπ : «Όλοι είδαν πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Χέντερσον» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχάρη τον Τζόρνταν Χέντερσον ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν, καθώς με τις εμφανίσεις του βοήθησε τη Λίβερπουλ να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος ύστερα από 30 χρόνια.

Ο προπονητής των «reds», Γιούργκεν Κλοπ, συνεχάρη τον αρχηγό της ομάδας λέγοντας: «Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα στο ποδόσφαιρο είναι το τι κάνει έναν κανονικό ποδοσφαιριστή ή τι είναι το πιο σημαντικό; Είναι το ταλέντο ή η συμπεριφορά; Νομίζω ότι η εύκολη απάντηση είναι ότι χωρίς το ταλέντο δεν είσαι τίποτα και χωρίς τη σωστή συμπεριφορά, θα μείνεις ένα ταλέντο για πάντα. Εσύ είσαι το τέλειο παράδειγμα που κάνει τη διαφορά.

Ποιος θα πίστευε ότι ο νεαρός από τη Σάντερλαντ που ήρθε στη Λίβερπουλ με μεγάλα όνειρα θα γινόταν μια μέρα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ; Εσύ ίσως το ονειρεύτηκες. Δεν είμαι σίγουρος ότι νόμιζες πως θα συμβεί. Ξέρω ότι είσαι αρκετά βέβαιος για να έχεις μεγάλα όνειρα, αλλά τώρα είναι η στιγμή που όλοι το είδαν.

Όλοι είδαν πόσο σπουδαίος παίκτης είσαι, μεγάλη προσωπικότητα, σπουδαίος χαρακτήρας. Ξέρω ότι ο άνθρωπος πίσω από τον παίκτη θα άξιζε ένα βραβείο και για αυτό. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα. Τι χρονιά είχες, τι καριέρα είχες; Και το καλύτερο είναι ότι θα έρθουν πολλά ακόμα.

Απόλαυσε τη στιγμή. Είσαι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από