Νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Άρσεναλ ο Βενκατέσαμ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως έληξε η συνεργασία με τον Ισπανό διευθυντή ποδοσφαίρου, Ραούλ Σανλέχι, ενημερώνοντας πως διάδοχός του θα είναι ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής, Βινάι Βενκατέσαμ.

Ο Σανλέχι, ο οποίος ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα πριν μετακομίσει στο Λονδίνο, αρχικά είχε αναλάβει υπεύθυνος σχέσεων στους «κανονιέρηδες» και αναβαθμίστηκε σε επικεφαλής το 2018, όταν υπήρξε ανακατανομή των διοικητικών ρόλων.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Λονδίνου, Σταν και Τζος Κρένκε, ευχαρίστησαν τον Ραούλ Σανλέχι για την προσφορά του: «Ο Ραούλ είχε μεγάλη συνεισφορά όσο εργάστηκε σε εμάς και θα αποτελεί για πάντα μέλος της οικογένειας της Άρσεναλ. Τον ευχαριστούμε για όλη τη σκληρή δουλειά και την τεχνογνωσία του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Αναφορικά στον διάδοχο του Σανλέχι, οι Σταν και Τζος Κρένκε ανέφεραν στη σχετική δήλωσή τους: «Δεν αμφιβάλλουμε πως ο Βινάι είναι το σωστό πρόσωπο για να πάει μπροστά τον σύλλογο. Έχει δείξει εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες εν μέσω της κρίσης και απολαμβάνει σεβασμού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σίγουροι πως όλοι θα συνταχθούν μαζί του για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με επιτυχίες στο μέλλον».

Ο Βρετανός με ινδική καταγωγή διευθυντής ποδοσφαίρου της Άρσεναλ από σήμερα, Βινάι Βενκατέσαμ, ο οποίος εργάζεται στους «κανονιέρηδες» ήδη από το 2010, δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι ευγνώμων στον Στακ και τον Τζος, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου της Άρσεναλ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Θα μου λείψει να δουλεύω δίπλα στον συνάδελφο και φίλο μου, Ραούλ, αλλά ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα πρόκληση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψει η Άρσεναλ στην κορυφή, εκεί όπου ανήκουμε, το οποίο είναι και αυτό που απαιτούν οι φίλαθλοί μας. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε μία νύχτα, πιστεύω όμως πως διαθέτουμε πολλά από τα σημαντικά συστατικά για το επιτύχουμε.

Την ώρα που το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει μια αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, νιώθω σίγουρος πως η Άρσεναλ θα βγει πιο δυνατή και θα ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον».

Τέλος, στον αποχαιρετισμό του, ο Ραούλ Σανλέχι είπε: «Είμαι υπερήφανος και ικανοποιημένος με όλα όσα προσέφερα στην Άρσεναλ τα τρία τελευταία χρόνια και ανυπομονώ να δω να απολαμβάνει τα αποτελέσματα των κόπων μου ο σύλλογος -με επιτυχίες- στο άμεσο μέλλον. Είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέρος της ιστορίας της Άρσεναλ, ενός αληθινού ποδοσφαιρικού οργανισμού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από