Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από την Γουότφορντ

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από την τεχνικλή ηγεσία της ομάδας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα της αγγλικής ομάδας στην πρέμιερ λιγκ. Οι «σφήκες» ανακοίνωσαν μέσω twitter την λύση της συνεργασίας τους με τον Σίλβα, επισημαίνοντας πως θα προχωρήσουν άμεσα σε ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Θυμίζουμε πως η Γουότφορντ είχε μια μόλις νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η σεζόν είχε ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο για την αγγλική ομάδα και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που είχε κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός στην Γουότφορντ. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο πως πολλές εφημερίδες και σάιτ στην Αγγλία, έκαναν αφιερώματα στον νεαρό τεχνικό, εκθειάζοντας την αγωνιστική εικόνα της Γουότφορντ.

Οι προτάσεις της Έβερτον

Κανείς μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Έβερτον είχε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τον Μάρκο Σίλβα από την Γουότφορντ, όταν τα «ζαχαρωτά» ήταν σε αναζήτηση προπονητή. Η Έβερτον μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να προσφέρει περισσότρερα από δέκα εκατ. λίρες στην Γουότφορντ, αλλά οι «σφήκες» είχαν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις για τον Πορτογάλο προπονητή. Τελικά οι δρόμοι Γουότφορντ – Σίλβα χώρισαν και ο 41χρονος τεχνικός είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από