Τότεναμ – Έβερτον 0-1 (vid)

Η Έβερτον νίκησε εκτός έδρας την Τότεναμ με 1-0 στην 1η αγωνιστική της Premier League.

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Έβερτον στην Premier League καθώς νίκησε στο «Hotspur Stadium» με 1-0 την Τότεναμ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν πολύ ανανεωμένη και πειστική στον αγωνιστικό χώρο και πήρε δίκαια τη νίκη με γκολ του Κάλβερτ-Λιούιν στο 55ο λεπτό αφήνοντας χωρίς βαθμό στην πρεμιέρα την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους καθώς στο 16ο λεπτό, ο Ριτσάρλισον πέρασε και τον Λιορίς αλλά πλάσαρε από πλάγια θέση και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 55ο λεπτό ο Ντιν εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κάλβερτ-Λιούιν σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά για το 1-0 των «ζαχαρωτών». Στη συνέχεια τα «σπιρούνια» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά δεν έκαναν κάποια σπουδαία ευκαιρία με αποτέλεσμα η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να φύγει με την εκτός έδρας νίκη στο ντεμπούτο των Χάμες Ροντρίγκες, Άλαν και Ντουκουρέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μουρίνιο): Λιορίς, Ντόχερτι (76′ Εντομπελέ), Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Γουίνκς (60′ Μπεργκβάιν), Λούκας, Άλι (46′ Σισοκό), Σον, Κέιν

ΕΒΕΡΤΟΝ (Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Μίνα, Ντίνιε, Ντουκουρέ, Γκόμες (68′ Σίγκουρντσον), Άλαν, Χάμες (92′ Ντέιβις), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (88′ Κιν).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από