Στάριτζ : Κοντά στην Ίντερ, προτιμάει Σεβίλλη

Ο Ντάνιελ Στάριτζ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ,με την Ίντερ να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, αλλά τον Άγγλο επιθετικό να έχει μια προτίμηση για μεταγραφή στην Σεβίλλη.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η φυγή του Ντάνιελ Στάριτζ από τη Λίβερπουλ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός είναι δυσαρεστημένος από την αγωνιστική μεταχείριση του στους κόκκινους από τον Γιούργκεν Κλοπ και σύμφωνα με το περιβάλλον του, αφού δεν άλλαξε η κατάσταση αυτή τις τελευταίες εβδομάδες, τότε ζήτησε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Αυτή η ομάδα δεν αποκλείεται να είναι η Ιντερ, η οποία επιθυμεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον επιθετικό της Λίβερπουλ και σύμφωνα με το Sky Italia οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι πως μέχρι το τέλος του μήνα θα καταφέρουν να τον πάρουν στο Μιλάνο.

Ο Στάριτζ βλέπει πως δεν λαμβάνει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ομάδα του, ώστε να κρατήσει το «όνειρο» της συμμετοχής με την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ, το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Για την απόκτηση του 28χρονου φορ ενδιαφέρεται και η Σεβίλλη, με την Mirror να υποστηρίζει πως ο Στάριτζ φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως προτιμά να «μετακομίσει» στην Ανδαλουσία και όχι στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από