Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι 0-0 (vid)

Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Στο 0-0 έμειναν Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι για την 5η αγωνιστική της Premier League, με τους δύο τερματοφύλακες να πραγματοποιούν εξαιρετικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο 0-0 μετά από 46 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, με τις δυο ομάδες να παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία χωρίς νίκη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Κροβίνοβιτς (3′) να μη βρίσκει στόχο, όπως και το σουτ του Γκραντ στο 20′.

Η Μπέρνλι έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 26′, με τον Τζόνστον να αποκρούει εντυπωσιακά από κοντά το σουτ του Μπαρνς. Η ομάδα του Μπίλιτς σκόραρε στο 38′ με κεφαλιά του Γκραντ αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Ο Πόουπ ανέλαβε δράση στο δεύτερο μέρος, νικώντας τον Ντιανγκανά και στη συνέχεια δύο φορές τον Ιβάνοβιτς στο 58′. Οι δυο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ, παίρνοντας έτσι από έναν βαθμό.

 

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Ιβάνοβιτς, Χεγκάζι, Τάουνσεντ, Φούρλονγκ, Λίβερμορ, Ντιανγκανά, Κροβίνοβιτς (79’ Σόγιερς), Ματέους Περέιρα (87’ Φίλιπς), Γκάλαχερ, Αχέρν Γκραντ (73’ Ρόμπινσον)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λονγκ, Πίτερς, Τέιλορ, Ταρκόβσκι, Γκούντμουντσον (69’ Μπρέιντι), Γουέστγουντ, Μπαρνς (77’ Ροντρίγκες), Μπράουνχιλ, Γουντ, ΜακΝέιλ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από