Γκρέιαμ : «Η Άρσεναλ να ξεφορτωθεί τον Οζίλ»

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Τζορτζ Γκρέιαμ μίλησε για την περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ, τονίζοντας πως οι κανονιέρηδες πρέπει να τον «ξεφορτωθούν».

Τη φετινή σεζόν ο Μεσούτ Οζίλ δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, στα παιχνίδια της Άρσεναλ και ο Τζορτζ Γκρέιαμ ζήτησε από την διοίκηση να ξεφορτωθεί τον Γερμανό μέσο, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως «ξένο σώμα».

Συγκεκριμένα, ο Γκρέιαμ, θρύλος του συλλόγου και προπονητής της Άρσεναλ από το 1986 έως το 1995, είπε το εξής: «Πρέπει να τον ξεφορτωθούμε και να πληρώσουμε το μισό συμβόλαιο αν πάει σε άλλη ομάδα, αλλά ακόμα και έτσι είναι υπερβολικά ακριβός».

Στη συνέχεια, ο 75χρονος Σκωτσέζος, υπό τις οδηγίες του οποίου η Άρσεναλ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων, αναρωτήθηκε ποιος ενέκρινε το ακριβό συμβόλαιο του Οζίλ: «Ποιος ήταν αυτός που υπέγραψε το συμβόλαιο; Η υπόλοιπη διοίκηση το είδε και συμφώνησε; Αυτή ήταν αναμφίβολα μια κακή απόφαση».

Για το γεγονός πως ο Οζίλ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρτέτα, ο Γκρέιαμ είπε πως «υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ, πήγαινε πάνω – κάτω σαν γιο – γιο. Με το στιλ του νέου προπονητή εξαφανίστηκε, γιατί δεν βρίσκεται στο ύψος αυτού που θέλει ο Αρτέτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από