Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-1

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 8η θέση 14 βαθμούς. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Κρίς Γουάιλντερ.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 στο «Μπράμαλ Λέιν» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 8η θέση με 14 βαιμούς. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τα «σφυριά» απέναντι στη Σέφιλντ από το 1968.

Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ έμεινε στην τελευταία θέση έχοντας μόλις έναν βαθμό, χωρίς να έχει καταφέρει να σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (1 ισοπαλία, 8 ήττες).

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τη Γουέστ Χαμ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 34ο λεπτό με το σουτ του Σούτσεκ να καταλήγει άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε εντυπωσιακά τη δυνατή κεφαλιά του ΜακΜπέρνι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σεμπαστιάν Αλέ βρέθηκε στο ημικύκλιο της περιοχής και με φοβερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ράμσντειλ, κάνοντας το 0-1 στο 55ο λεπτό.

Στο 73ο λεπτό, η ομάδα του Ντέβιντ Μόγιες έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, με τον Ράις να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 76ο λεπτό ο ΜακΜπέρνι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τη Σέφιλντ να μένει για 9ο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (75′ Λάντσραμ), Ίγκαν, Φλεκ, Μπαλντόκ, Μπέργκε, Νόργουντ (65′ Μπριούστερ), Αμπαντού (62′ Ρόμπινσον), Λόου, ΜακΜπέρνι, ΜακΓκόλντρικ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουφάλ, Ράις, Σούτσεκ, Μαζουάκου, Μπόουεν (90+2′ Νομπλ), Φορνάλς (75′ Λαντσίνι), Αλέ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από