Κλοπ : «Όλα ήταν πιο δύσκολα χωρίς τους οπαδούς»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τονίζοντας τη δυσκολία μιας ομάδας να παίζει χωρίς τους φιλάθλους της.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς την Κυριακή (6/12) για την 11η αγωνιστική της Premier League και για πρώτη φορά μετά από μήνες, θα έχει την υποστήριξη 2.000 φίλων της στο Άνφιλντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στον αγώνα των «κόκκινων» κόντρα στους «λύκους», τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τις ομάδες να παίζουν μπροστά στον κόσμο τους.

«Το ποδόσφαιρο πάντοτε θα είναι δύσκολο όταν παίζεις σε κακό αγωνιστικό χώρο ή όταν έχει δυνατό άνεμο να στέκεται εμπόδιο, όμως, το να παίζεις δίχως οπαδούς είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός για να προσθέσει:

«Ελπίζω να αποδειχθεί σε καλό για εμάς. Ως παίκτης, όταν έπαιζα μπροστά σε 2.000 κόσμο ποτέ δεν είχα την καλύτερη αίσθηση. Νομίζω όμως πως οι φίλαθλοι μας θα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, μετά από αυτή τη διακοπή. Δεν έχει σημασία πόσοι θα είναι μέσα, αλλά πόση επίδραση θα έχουν στο παιχνίδι μας.

Όλα ήταν πιο δύσκολα δίχως τους οπαδούς στο πλευρό μας. Ξέρω ότι θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο, όμως και πάλι είναι θετικό και όμορφο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από