Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και «έπιασε» την Έβερτον στους 23 βαθμούς. 6η σερί εκτός έδρας ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους», κολλημένη στην τελευταία θέση με έναν βαθμό η Σέφιλντ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά έκαναν την ανατροπή (2-3) για την 13η αγωνιστική της Premier League και έφτασαν τους 23 βαθμούς, όσους έχει και η Έβερτον.

Αυτή η ανατροπή ήταν η 6η διαδοχική εκτός έδρας για τη Μάντσεστερ, ενώ έφτασε επίσης και τις δέκα σερί νίκες μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Από την άλλη, η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έμεινε κολλημένη στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 5′ με τον ΜακΓκόλντρικ. Όμως, η ομάδα του Σόλσκιερ ανέβασε ρυθμούς και έκανε την ολική ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Ράσφορντ ισοφάρισε στο 26 και ο Μαρσιάλ στο 33′ έκανε το 1-2.

Η ομάδα του Σόλσκιερ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος και πέτυχε το 1-3 με τον Ράσφορντ 51′. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο ΜακΓκόλντρικ στο 87′.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Στίβενς, Ρόμπινσον, Ίγκαν, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Φλεκ, Αμαντού, Μπουρκ (73’ Μπρούστερ), Μπεργκ (12’ Γιαγκέλκα, 64’ Μουσέ), ΜακΓκόλντρικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Τέλες, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Γουάν Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά, Φερνάντες (80’ Φαν ντε Μπεκ), Μαρσιάλ (90’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (73’ Μάτα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από