Ράσφορντ : «Ο Μουρίνιο μας έμαθε πως να κερδίζουμε πέναλτι»

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο βοήθησε τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζουν πέναλτι, αποκάλυψε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα ήταν αρκετά σημαντική όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος είχε καταφέρει να βάλει το «λιθαράκι» του και σε έναν τομέα που δε γνώριζαν αρκετοί. Σύμφωνα με τον Μάρκους Ράσφορντ, ο Μουρίνιο είχε βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πως να κερδίζουν περισσότερα πέναλτι και να πείθουν τους διαιτητές.

«Θυμάμαι όταν ήταν ο Μουρίνιο προπονητής μας, ήταν γύρω στις 5-6 φορές που θα έπρεπε να είχα κερδίσει πέναλτι αλλά δεν μου τα έδωσαν. Τότε ο Ζοσέ μου μίλησε και μου είπε: «Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ ο ίδιος πως πρέπει να το κερδίσεις, τότε δε θα στο δώσει». Μετά από αυτά τα λόγια, αρχίσαμε να κερδίζουμε περισσότερα πέναλτι», δήλωσε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από