Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vids)

Την 8η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και συνεχίζει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League συνεχίζει τον… χαβά του! Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ» και πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα. Στα άλλα δύο ματς, Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, ενώ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 1-0 τη Γουλβς.

Οι «πολίτες» με αυτή τη νίκη έφτασαν τις 12 σερί σε όλες τις διοργανώσεις και έγραψαν ιστορία, καθώς το πετυχαίνουν για πρώτη φορά αυτό. Σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ο Γκάμπριελ Ζεσούς στο 9′, ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του.

Η Μάντσεστερ Σίτι πλέον βρίσκεται στο +4 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, +5 από τη Λέστερ και +7 από τη Λίβερπουλ, με όλες αυτές τις ομάδες να έχουν παίξει από 20 ματς φέτος μέχρι στιγμής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρουμπέν Ντίας, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Φόντεν, Φεράν Τόρες (90’ Ρόδρι), Γκάμπριελ Ζέσους

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (78’ ΜακΜπέρνι), Ιγκαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλικ, Νόργουντ, Λούντστραμ, Μπερκ (78’ Σαρπ), Μπρούστερ (62’ ΜακΓκόλντρικ).

Στα άλλα παιχνίδια που τελείωσαν την ίδια ώρα με εκείνο της Σίτι, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 1-0 της Γουλβς με σκόρερ τον Έζε στο 60΄και ανέβηκε στην 13η θέση με 26 βαθμούς, ενώ ισόπαλες με σκορ 2-2 ήρθαν Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ (Μπάρτλεϊ 47, Περέιρα 66′ – Ρέιντ 10′, Καβαλέιρο 77′).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από