Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 4-1

Η Χάντερσφιλντ είχε πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, σήμερα όπως έβαλε τέσσερα στην Μπόρνμουθ και πήρε μια σπουδαία νίκη, η οποία την ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, είχε βρει μόλις μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Σήμερα, όμως, η Χάντερσφιλντ πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Μπόρνμουθ (4-1), πανηγύρισε την έβδομη νίκη της και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας από κάτω τη Στόουκ, τη Νιουκάστλ και τη Σαουθάμπτον (παίζει στις 18:30 εντός έδρας κόντρα στη Λίβερπουλ).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πρίτσαρνντ στο 7′ (πρώτο του γκολ στην Premier League), η Μπόρνμουθ ισοφάρισε στο 13′ με τον Στάνισλας (και τα τρία γκολ φέτος τα έχει πετύχει εκτός έδρας), όμως ο Μουνιέ πήρε τη σκυτάλη και με δύο γκολ (27′, 66′) έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Φαν λα Πάρα, με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το 5-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από