Νέβιλ: «Η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν οι Γκλέιζερς»

Ο Γκάρι Νέβιλ θεωρεί πως η δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καταλληλότερη για την οικογένεια Γκλέιζερ να πουλήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών, οι οποίοι ζητούν την αποχώρηση της μετά τα όσα συνέβησαν με την δημιουργία της European Super League.

Ο Γκάρι Νέβιλ θεωρεί πως η αντίδραση των φιλάθλων είναι μία συνέπεια των πράξεων που έκαναν οι Αμερικάνοι, ενώ τονίζει στις δηλώσεις του πως αυτή είναι η καταλληλότερη ώρα να αποχωρήσουν από την ηγεσία του συλλόγου.

«Είναι μια συνέπεια των ενεργειών της ιδιοκτησίας της Γιουνάιτεντ περίπου πριν δύο εβδομάδες. Η μη αποδοχή της ιδιοκτησίας της ομάδας είναι κάτι που υπήρχε. Αλλά πριν δύο εβδομάδες δεν έβλεπες τέτοιες αντιδράσεις.

Η άποψή μου είναι ότι απλώς εάν τελικά αποφασίσουν να πουλήσουν την ομάδα θα πάρουν πάρα πολλά χρήματα. Ακόμη και τώρα να το κάνουν είναι πιστεύω η κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, θεωρώ ότι θα είναι και η πιο τίμια απόφαση που θα έπρεπε να λάβουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από