Τούχελ: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την Μάντσεστερ Σίτι τονίζοντας πως οι «πολίτες» είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη/

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για τα δύο επικείμενα παιχνίδια της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για τον τελικό του Champions League. Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως οι «πολίτες» είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και πως υπάρχει μεγάλη διαφορά με τους «μπλε».

Παράλληλα ρωτήθηκε και για την φημολογία που υπάρχει όσον αφορά τη μεταφορά του τελικού του Champions League στην Αγγλία, επισημαίνοντας πως δεν γνώριζε κάτι και πως η ομάδα του θα αγωνιστεί όπου χρειαστεί.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

Για τα δύο επερχόμενα ματς με τη Σίτι: «Όταν παίζεις εναντίον του Πεπ (σ.σ. Γκουαρντιόλα), ξέρεις ότι έχει φτάσει η ώρα για το δυσκολότερο παιχνίδι, γιατί είναι ο προπονητής της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι το σημείο αναφοράς για το πρωτάθλημα, είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά, όπως κάναμε στον ημιτελικό του κυπέλλου, εξαρτάται από εμάς να μειώσουμε αυτή τη διαφορά για 90 λεπτά και το ίδιο θα κάνουμε και στον τελικό».

Για τη φημολογία περί μεταφοράς του τελικού του Champions League στην Αγγλία: «Δεν ήξερα ότι υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό. Εγώ θα παίξω όπου γίνει το παιχνίδι, τα πάντα αλλάζουν γρήγορα αυτές τις ημέρες. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Τσέλσι και σε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις. Προς το παρόν, προετοιμάζομαι για τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από