Βενγκέρ : «Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι η θέση μου»

Ο Αρσέν Βενγκέρ επανέλαβε πως το να διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο της Άρσεναλ είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται, παρά το γεγονός ότι οι κανονιέρηδες μετρούν 6 ήττες σε 12 αγώνες μέσα στο 2018

Η Άρσεναλ πάει από το κακό στο χειρότερο τη φετινή σεζόν, καθώς μετά η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο τελικό του Λιγκ Καπ ήταν η 6η σε 12 αναμετρήσεις για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Οι κανονιέρηδες βρίσκονται στο -27 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και στο -10 από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αντιμετωπίζουν ξανά την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα την Πέμπτη (1/3).

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τους Πολίτες ο Βενγκέρ ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται αβεβαιότητα στον πάγκο της Άρσεναλ, δηλώνοντας έκπληκτος.

«Με εκπλήσσει που ακόμη με ρωτάτε το ίδιο πράγμα. Η θέση μου στην ομάδα είναι το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω συγκεντρωμένη την ομάδα στον αυριανό αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από