Γκλέιζερ: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ενίσχυση της ομάδας»

Ο Τζόελ Γκλέιζερ καθησύχασε τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θα γίνουν όσα πρέπει για να ενισχυθεί η ομάδα.

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν δυσαρεστημένοι από την ιδιοκτησία της ομάδας, λόγω της συμμετοχής της στην European Super League. Παρά το ότι ο Τζόελ Γκλέιζερ απολογήθηκε δημόσια και ζήτησε συγνώμη για την απόφαση τους αυτή, οι οπαδοί παραμένουν αρνητικοί και επιμένουν στην ανάγκη αλλαγής της ιδιοκτησίας. Το ίδιο ζήτησε και ο παλιός άσος της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος τόνισε «πως μετά τα όσα συνέβησαν η οικογένεια Γκλέιζερ δεν έχει θέση στο Ολντ Τράφορντ.»

Ο Τζόελ Γκλέιζερ αποδέχθηκε την κριτική, διέψευσε πως η οικογένειά του δεν ενδιαφέρεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα ανακοίνωσε πως θα επενδυθούν τα απαραίτητα ποσά για την ενίσχυση της ομάδας, παρά τα οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας:

«Πάντα είχαμε την εντύπωση πως έπρεπε να μείνουμε πίσω, να αφήσουμε τους προπονητές, τους παίκτες, να είναι αυτοί που θα επικοινωνούν. Έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα πως δεν ενδιαφερόμαστε για τη Γιουνάιτεντ. Η σιωπή μας δημιούργησε αυτή την εντύπωση, πως δεν αγαπάμε το ποδόσφαιρο και μας ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό μας συμφέρον, αλλά αυτό είναι πολύ μακριά από την αλήθεια. Μάλιστα τώρα είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε τα ποσά που χρειάζονται για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν, παρά τα όποια προβλήματα, λόγω της πανδημίας», τόνισε σχετικά ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συμπλήρωσε:

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη νιώθω το βάρος και την υποχρέωση να συνεχίσω τις παραδόσεις του κλαμπ. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βρει την καλύτερη επικοινωνία. Μπορεί να μη ζω στο Μάντσεστερ και να μην είμαι αρκετά τυχερός να είμαι στο Ολτν Τράφορντ, αλλά βλέπω κάθε αγώνα, λατρεύω όταν μπαίνει ένα γκολ, στεναχωριέμαι όταν χάνουμε. Ξέρω πως ο Γκάρι είναι αρκετά σκληρός με εμάς. Και είναι εντάξει, καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από