Ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για τον Πέλκα

Αρκετές ομάδες από την Premier League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Δημήτρη Πέλκα που αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει ξεκινήσει αρκετά εντυπωσιακά την φετινή χρονιά στα πρώτα φιλικά της Φενερμπαχτέ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν ακουστεί τα ονόματα των Ρούμπιν Καζάν και Μπολόνια από τον τουρκικό τύπο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη με αυτές τις ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική Τουρκία, πλέον και ομάδες από την Premier League έχουν ενδιαφερθεί για τον Έλληνα επιθετικό μέσο που αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ. Ο Πέλκας έχει προσελκύσει τον ενδιαφέρον ομάδων από την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες η τουρκική ομάδα αναμένεται να δεχτεί αρκετές προτάσεις.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα κόστισε 1,6 εκατ. ευρώ, στην Φενερμπαχτέ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα 20% σε περίπτωση μεταπώλησής του παίκτη. Έχει υπογράψει συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης η Φενερμπαχτσέ έχει κοστολογήσει την πώληση του Δημήτρη Πέλκα περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από