«Aποκρουστική» η Άρσεναλ με μηδέν τελικές απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι! (pic)

Η Μάντσεστερ Σίτι «διέλυσε» την Άρσεναλ με 5-0 στο Έτιχαντ, με τους κανονιέρηδες να έχουν τραγικό απολογισμό μηδέν τελικές σε 90 λεπτά.

Μηδέν εις το πηλίκον για την Άρσεναλ η οποία ηττήθηκε με 5-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ το μεσημέρι του Σαββάτου (28/8) για την 3η αγωνιστική της Premier League. Αυτό αποδεικνύουν και τα στατιστικά, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και τα τελικά επίσημα στατιστικά που εξέδωσε η Premier League. Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως παρέδωσαν τα όπλα από την αρχή του αγώνα και ήδη πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Γκουντογκάν (7′) άνοιξε λογαριασμό για τους Πολίτες.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως η Άρσεναλ κατάφερε να ολοκληρώσει τα 90 λεπτά χωρίς να έχει πετύχει καμία τελική! Ο απολογισμός των «κανονιέρηδων» ήταν μηδενικός έναντι 10 τελικών προσπαθειών της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ συνολικά στα σουτ κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με μόλις 1 (!) έναντι 25 της ομάδας του Γκουαρδιόλα.

Αυτό που επίσης προκαλεί εντύπωση είναι και η συνολική κατοχή της Μάντσεστερ Σίτι με 80,9% έναντι 19,1 της Άρσεναλ, γεγονός το οποίο γράφει μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της λονδρέζικης ομάδας.

Τα επίσημα στατιστικά του αγώνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από