Κιν για Ρονάλντο – «Αν έβλεπε την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς, δεν θα υπέγραφε το συμβόλαιό του»

Ο Ρόι Κιν ήταν καυστικός σχολιάζοντας την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς, λέγοντας πως αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβλεπε το παιχνίδι, δεν θα ερχόταν να αγωνιστεί στην ομάδα.

Ο Ρόι Κιν είναι γνωστός για τον ευθύ τρόπο με τον οποίο σχολιάζει τα πράγματα και ειδικά όσα αφορούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άλλωστε έχει περάσει δώδεκα ολόκληρα χρόνια (1993-2005) στον σύλλογο και ξέρει αρκετά καλά το μέγεθος και τις απαιτήσεις του. Ο Ιρλανδός εργάζεται πλέον ως αναλυτής και σχολιαστής αγώνων για το βρετανικό δίκτυο SkySports και φρόντισε να πετάξει το γάντι στην πρώην ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουλβς, αλλά η εμφάνισή της δεν ικανοποίησε τον κόσμο της. Ο Γκρίνγουντ έδωσε την νίκη στους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά ο Κιν ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι.

Με αφορμή μάλιστα την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα, ανέφερε κατά την διάρκεια του αγώνα: «Η μόνη μου ανησυχία είναι να μην βλέπει το παιχνίδι ο Κριστιάνο, γιατί θα ήθελε να πάρει πίσω την απόφασή του να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ. Πραγματικά, δεν είναι αρκετά καλή η εικόνα της ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από