Premier League : Ανάσα για Κρίσταλ Πάλας, σε αναμμένα κάρβουνα η Στόουκ

Η Κρίσταλ Πάλας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χάντερσφιλντ με 2-0 και πέρασε στη 16η θέση της Premier League με 30 βαθμούς. Πήρε παράλληλα βαθμολογική ανάσα, καθώς δίνει σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη για την Πάλας, με τον πρώην άσο του […]

Η Κρίσταλ Πάλας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χάντερσφιλντ με 2-0 και πέρασε στη 16η θέση της Premier League με 30 βαθμούς. Πήρε παράλληλα βαθμολογική ανάσα, καθώς δίνει σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη για την Πάλας, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να σκοράρει με πέναλτι στο 67′ της αναμέτρησης.

Αυτός που είχε ανοίξει το σκορ στην έδρα της Χάντερσφιλντ, ήταν ο Τόμκινς στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Όσο για τη γηπεδούχο ομάδα, παρέμεινε στη 15η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

 

Στόουκ – Έβερτον 1-2

Στο Μπριτάνια, ο Τσενκ Τοσούν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Έβερτον. Ο Τούρκος φορ των «ζαχαρωτών» σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ στο 69′ και κάνοντας το τελικό 1-2 στο 84′. Οι «Πότερς» είχαν ισοφαρίσει στο 77′ με τον Τσούπο-Μοτίνγκ.


Μπόρνμουθ – Γουέστ Μπρομ 2-1

Η Γουέστ Μπρομ είναι η πρώτη ομάδα που όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποχαιρετίσει την Premier League. Οι «μπάγκις» υπέστησαν ακόμη μια ήττα και έμειναν στους 20 βαθμούς όντας πάντα τελευταίοι και στο -7 από την προτελευταία Στόουκ. Στο 48′ ο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω. Στο 77′ ο Άιμπ ισοφάρισε και στο 89′ ο Στάνισλας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από