Όταν ο Λάμπαρντ ξεκίνησε να γράφει τον «μύθο» του με την Τσέλσι (pics, vid)

Σαν σήμερα, πριν από 20 χρόνια, ο Φρανκ Λάμπαρντ σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι...

Είναι μερικοί ποδοσφαιριστές που μένουν για μερικά χρόνια στο επίκεντρο μιας ομάδας. Είναι άλλοι που μένουν για πολλά χρόνια στην καρδιά των φιλάθλων. Και είναι άλλοι που γράφουν ιστορία και μένουν για πάντα στη… Βίβλο ενός συλλόγου.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Φρανκ Λάμπαρντ. Μπορεί ο Άγγλος να μην τα κατάφερε ως προπονητής με την Τσέλσι, ωστόσο η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ από την ιστορία των «μπλε».

Δεν είναι μονάχα τα γκολ, τα οποία είναι πολλά. Ούτε καν οι επίσης πολλοί τίτλοι που κατέκτησε με την ομάδα του Λονδίνου. Είναι γενικότερα, όλο αυτό το «πακέτο» και το δέσιμο που είχε ο Άγγλος με τους φιλάθλους αλλά και γενικότερα με τον σύλλογο, κάτι το οποίο φάνηκε και μέσα σε αυτούς τους 18 περίπου μήνες, που έκατσε στον πάγκο της ομάδας.

Σήμερα, συμπληρώνονται ακριβώς 20 χρόνια από το πρώτο γκολ του Λάμπαρντ με την Τσέλσι. Το πρώτο από τα συνολικά 211, με τα οποία ο Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ του συλλόγου.

Ήταν τέτοια ημέρα, απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από