Άρσεναλ – Άστον Βίλα 3-1

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα στο «Emirates» και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες.

Χαμόγελα και πάλι στην Άρσεναλ που μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα στο Λονδίνο και έπιασε το γκρουπ των ομάδων με τους 4 βαθμούς. Καλή εμφάνιση από τους «κανονιέρηδες» στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Αρτέτα ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 20′ αλλά η προβολή του Παρτέι σταμάτησε στο δοκάρι. Ο μέσος της Άρσεναλ βρήκε τελικά δίχτυα τέσσερα λεπτά μετά όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Σακά στο 30′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρτίνες σε τετ α τετ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Άρσεναλ μέσω VAR. για μαρκάρισμα του Τάργκετ στον Λακαζέτ. Ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε, ο Μαρτίνες απέκρουσε αλλά με τη δεύτερη ο Γκαμπονέζος έκανε το 2-0.

Στο 56′ ο Σμιθ-Ρόου έφυγε στην κόντρα από ωραία μπαλιά του Ομπαμεγιάνγκ και με πλασέ που κόντραρε έκανε το 3-0 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Βίλα ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Ράμσεϊ στο 81′.

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Ταβάρες, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τομιγιάσου, Τόμας, Λοκόνγκα (73΄Μέιτλαντ-Νάιλς), Σακά , Σμιθ Ρόου, Λακαζέτ(67΄Όντεγκααρντ), Ομπαμεγιάνγκ (90+1′ Μαρτινέλι)

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνεζ, Κόνσα, Τουανζέμπε (46΄Μπέιλι), Μινγκς, Κας, ΜακΓκίν, Μπουέντια (68΄Ράμσεϊ), Ινγκς (77΄Ελ Γκάζι), Ουότκινς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από